Bokningsinformation

Vem kan hyra?

Uthyrningen riktar sig till scoutkårer, skolor, förskolor och föreningar med tydlig barn- eller ungdomsverksamhet. Barnkalas går oftast bra (barn som har kalas för sina kompisar, dock beroende på upplägg) men vi hyr inte ut till inte andra fester eller privata arrangemang. Vi hyr normalt bara ut kring veckoslut under terminerna, men om det passar vår verksamhet kan undantag ibland göras. Måndagskvällar samt onsdagskvällar (kl. 16 och framåt) är alltid uppbokad för scoutverksamhet under terminerna.

 

 

 

Priser

Tid Hyreskostnad  

1 dag utan övernattning

1500 kr

 

1 övernattning (2 dagar) 2250 kr  
2 övernattningar (3 dagar) 3450 kr  
2 övernattningar, pris för scoutkårer 3000 kr  

 

Fler övernattningar än ovan

 

Kontakta uthyraren

för pris

 

 

 

 

Vad hyr vi ut?

Det är huvudbyggnaden vi hyr ut. Den har bl.a. en stor sal, en mindre sal, ca 20 madrasser, kök med två spisar och diskmaskin, tvättrum med dusch, en toalett inne och två i en separat byggnad. På baksidan av huset finns även en eldstad. Huvudbyggnaden renoverades och handikappanpassades 1998. Lokalerna lämpar sig för max 35 övernattande. Läs mer om lokalerna och se foton över dessa på sidan om Gården.

 

 

 

Bokning

Bokningar bör ske i god tid. En person kommer att stå som hyrestagare. Hyrestagaren ska vara över 20 år och vara närvarande under hela uthyrningen. Aktuella bokningar finns i kalendern som ligger under Uthyrning.
Kontakta uthyrningsansvarig Kristoffer Ericsson på uthyrning@lommascoutkar.se för att boka eller göra en förfrågan.

 

Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar inför höstterminen förrän vi haft vår planering inför denna (planering någon gång under juni-augusti), och motsvarande gäller för våren (planering någon gång under december-januari).

 

 

 

Bokningsförfarandet

När ni har bokat kommer ni att få ett kontrakt per e-post som vi vill att ni skriver under och returnerar till vår uthyrare. Tillsammans med kontraktet kommer ni också att få en faktura som skall vara betald i tid för att det ska räknas som en definitiv bokning. Ni får även en checklista för städning och undanplockning, vilken återlämnas ifylld i samband med städkontroll vid er avfärd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scoutstuga är en synonym till scoutgård, så även sökningar efter att hyra en stuga i Lomma bör leda hit.